fredag 7 november 2014

den senaste veckan

den senaste veckan har varit lugn, maximilian har mått bra och varit pigg och aktiv. maten har inte funkat så det har blivit mycket sond matning. hoppas verkligen att han ska komma igång med att äta själv efter operationen. vi ha regestrat oss i hjärtebarnsfonden och hittat ett försäkringsbolag som vill teckna barnförsäkring. vi har varit på kontroll inför operationen och de gick bra, fanns inga tecken på infektioner så hoppas de håller i sig fram tills onsdag.
maximilian har både gått upp vikt (väger nu 4430g) och ökat på längden (61,5 cm)
nu på söndag är det dags att fira farsdag för första gången, och det ha inte varit lätt att hitta farsdag present. resten av helgen kommer att bestå av fortsatt mys, en massa mys.

utveckling messigt ha de hänt en del, både fin och grovmotoriken börjar komma mer och mer. han har även börjat prata jätte mycket. han är även nu mycket stabilare i nacken och klarar nästan att sitta själv. han sover mycket midre och är vaken större delen av dagen. sen finns dom där trötta jobbiga dagrna, dagrna han blir trött av minsta lilla.

han har inte blivit blå i ansiktet lika mycket utan, inte varit alderes för snabb andad utan legat bra runt 60 st andetag i minuten. cirkulationen har varit väldigt bra och stabil kropps tempratur.

tänderna har spökat lite under veckan, båda två har blivit mer synliga att dom är påväg. vilket ha resulterat i en grinig och hängig pojke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar