onsdag 12 november 2014

Dagen och ny operations tid

På morgonen idag ringde de ifrån östra för att meddela att Maximilan har fått en ny operations tid, nämligen 3/12. Men hon betättade även att de kan vara så att han kanske kan komma opereras redan på fredag, de barnet som ska opereras då verkar tydligen ha nått virus. Hon undrade hur vi ställde oss till att åka ner med kort varsel och mitt svar blev att desto tidigare desto bättre, spelciellt eftersom han håller på och bli dålig, eller är redan lite dålig. Där märkte man att dom i borås inte fått tag på dom. Efter att hon fått alla symtom som uppkommit insåg hon själv att Maximilian inte ka vänta så länge och skulle prata genom de med överläkaren och kirurgen och sedan återkomma. Det blev inte något mer samtal idag så hoppas på att få ett imon.

Maximilian har varit ganska oförändrad idag, svullnaden på foten  har gått ner men finns lite kvar. Han har varit väldigt trött och sovit större delen av dagen. Kräkningarna har fortsatt när han är aktiv eller när han hostar. Så nu hoppas vi bara på att de stannar här och inte utvecklas till de negativa.. Till de positiva får de gärna utvecklas.
Men han har även fått mysa med sin moster idag. Som alla andra dagar den senaste tiden har matmålen bara sondast idag. Lite oroväckande idag är att han kissat lite dåligt så hoppas de kommer igång nu under småtimmarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar