lördag 13 december 2014

Tillsammans på Ronald McDonald dag 1

Idag kunde man ta bort dosan som mätte efter arytmier, de fanns inga. Han hade även gått upp mycket i vikt så, vilket fick mig att tro de värsta direkt. Var helt säker på att han samlat på sig vätska å hade hjärtsvikt igen, men icke han hade bara tillgodo gjort sig maten och väger nu 5178g.

Det gjordes ett ultraljud på förmiddagen som även de såg bra ut. Man kunde endast se att det fanns lite vätska runt i hjärtsäcken men inget som var av betydelse eller påverkar Maximilian. Man ville däremot kolla en gång till imorgon. Vi fick även veta att hade bara varit aortastenosen Maximilian hade så hade han inte behövt nån operation, VSD:en var anledningen till att han varit så dålig. Och nu kan du inte så den, men ser ett pytte flöde men svårtatt se och finns knappt

Eftersom allt sett bra ut fick vi permission, alltså Maximilian fick följa med oss till Ronald och sova med oss här. Ser allt lika bra ut imorgon får vi äntligen åka hem, vilket vi hoppas enormt mycket på. Hem och baka pepparkakor och julpynta.

Hela dagen har varit helt underbar, lugnt och skönt. En glad men halv trött Maximilian, väldigt mycket tuggande på allt han kommer åt och han dreglar värre än tio bulldogs ihop typ.

Rumpan är mycket bättre på honom, fortfarande röda skinkor men de är nog snart borta. Febern lyser fortfarande med sin frånvaro och han hålla sig borta också.

Vi frågade läkaren idag om vilka chanser de fanns att få ett till hjärtsjukt barn, och han nästan lovordade att vi inte behövde tänka eller vara oroliga för de. Chansen är väldigt liten. För kan lova att jag inte skulle orka med en sån här resa en gång till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar