onsdag 3 december 2014

Inskrivningsdag Två

Idag vakana vi trötta, blev inte så mycket sömn men Maximilian var pigg och glad. Tempade honom för att ha koll och då hade den gått ner och låg på 36,9 c, glada för det tog vi oss till Östra för dagens bestyr. Väl där hade febern kommit tillbaka, ångerst till tusen sköljde över. De bestämde sig då för att ta infektionsprover, vilket låg under ett as bra kan inte vara någon infektion. Där emot kunde man på lugnröntken att kärlen har ökat så läkarna blev övertygade om att det är sviktfeber han har, alltså tecken på ännu en hjärtsvikt. Tur att vi ha en operations tid inbokad typ.

Sedan börjades de förberedas för att sätta infart, Maximilian var väldigt trött då och brydde sig inte alls om vad dom gjorde. Efter ett tag tröttna han lite och skrek lite på sköterskan men sen när hon var glad fick hon ett leende innan hon gick. Efter det tog vi en liten promenad runt sjukhusområdet.



Efter det så piggna Maximilian till och lekte lite i vagnen. En liten pojke som också bor på avdelningen kom fram med en leksaks ratt till Maximilian och tryckte på knappar och lekte, Maximilia tyckte de var jätte kul och skrattade jätte mcket. Även Maximilians favorit skötare kom och det gillade Maximilian.



Sen drog allt igång med att sätta infart och ta lite fler blodprover. Maximilian var åter igen väldigt trött och gnällig, tyckte inte alls om att bandet drog åts om armen. Absolut inga problem att få nått blodflöde, de sprytade nästan ut.





Efter allt det var det dags att tömma tarmen, vilket hade jätte snabb effekt på denna gosse, det kom so fort och mycket att Maximilian själv blev rädd. Direkt efteråt blev det tid för den första tvätten, återigen var vi gnälliga, men denna gången var det bara för att han kunde.




Nu är vi tillbaka på hotellet, har för första gången varit ute och ätit hela familjen, har inte haft klar tecken för det innan. Andra tvätten är gjord och lite soff mys har vi hunnit med. Nu ska vi ladda upp inför morgon dagen, då gäller det.

Kl 07.00 ska vi befinna oss på avdelningen imon för dom sista förberedelser inför operationen. Sen är det dags för oss att lämna honom och vänta på att allt är klart och hoppas att det går bra.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar