onsdag 1 oktober 2014

3 månads kontroll med neonatal läkaren

Idag var på 3 månads kontroll med neonatal läkaren, det gick jättebra. Det var även en sjukgymnast med, hon var jätte nöjd hon med. Hon berättade att i utveckligen ska vi tänka att han är 1,5 månader gammal istället för 3 månader som han är nu, och att vi även ska tänka på att hans 5 första levnadsveckor kan räknas bort pga att han va så sjuk och inte hade en chans att ta tag i utveckligen. Men hon tyckte ändå att han va väl utvecklad för sin ålder när de gäller kommunikationen och speciellt hur han följer med blickar och tar kontakt med ögonen. Han var även väldigt tidig med att vilja stå upp och hade väldigt starka ben. De enda hon ville att han skulle träna med på är balansen med huvudet, och stadigheten i nacke och ryggen. Fick jätte många bra tips på det och bara på några timmar har de gått framåt.
 Neonatal läkaren la idag när kramp utredningen, de senaste EEG:et va helt normalt. Så nu ska vi börja sätta ut keppran, en medicin mindre :)
Läkaren va även väldigt imponerad över Maximilians utveckling sen han senast såg honom, fick höra att vi har en väldigt stark kämpe.
Dom tog även längd och huvudomfång idag, han är 58 cm lång och 38 cm runt huvudet.
Återbesök om två månader igen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar