tisdag 20 januari 2015

Senaste månaden

Ännu ett tag sedan jag skrev nått.. Efter operationen har Maximilian fått oerhört mycket energi och det är nu full rulle på honom hela dagarna, ifrån att han gått upp på morgonen tills på kvällen när han går och lägger sig. De är jätteskönt men ändå utmattade. Eftersom han fått mer ork så har det även hänt mycket med utveckling, snart tror jag han kan krypa och sitta själv etc.

Alla dom senaste kontrollera har visat att Maximilian är stabil, det finns inte någon onödig vätska runt hjärtat och hjärtfunktionen funkar kanon. Aorta klaffen är fortfarande klumpig men för tillfället klarar den sin uppgift.

Vikten har han tagit ikapp väldigt bra nu efter operationen och på invägningen för två veckor sedan vägde han 5825g. Man börjar även se lite gulligt babyhull på honom.

Att äta själv  gick bra men tyvärr har det krånglat en del nu den senaste veckan. Men imorgon påbörjas förhoppningsvis sondavvänjning på riktigt, så länge hans kardiolog godkänner det. Sen får vi se om vi kommer igång eller om vi behöver hjälp av en logoped.

Så imorgon har vi ultraljudsundersökning på hjärtat och så ska vi träffa hans kontaktsköterska för invägning och samtal om hur man går tillväga med sondavvänjningen etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar