måndag 26 januari 2015

Kontroll onsdagen 21/1

I onsdags var på vi på ultraljuds kontroll med Maximilian, det gick helt super. Finns fortfarande inte någon skymt av någon onödig vätska runt hjärtat, desumtom är hjärtfunktionen så bra att han räknas nu äntligen som stabil och nästa kontroll kommer inte att göras förens om ungefär fyra månader. 

Man plockade även bort den sista medicinen, helt underbart. Ända sen han föddes för snart sju månader sedan har han haft mediciner, börjde med tre gånger om dagen och fem olika. Helt plötsligt är det inte någon medicin alls, känns väldigt ovant. Några kvällar har jag stått och mätt upp medicin för att sedan komma på mig själv att jag beöver ju inte göra det. 

I onsdags drog man även bort sonden för att påbörja sondavväningen, en tuffare utmaning än vi någonsin trodde. 

För övrigt så fortsätter utvecklingen att gå framåt, han ligger mer och mer på mage och går upp i krypställning bara till att vänta tills han kommer på hur man gör. Vill gärna hålla själv i flaskan, nappen och skeden men inte riktigt kommit på hur man gör ännu. 

Han har även sagt två ord, hej och ajaj, han är så söt när han ligger på golvet och säger hej. Sen har han även blivit väldigt mammaig, jätte mysigt men kan bli jobbigt vissa stunder när jag inte kommer så långt ifrån honom utan att han blir hysterisk, men ändå såå mysigt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar